Danmarks absolut sjoveste fiskehandler

Det er helt sikkert en brist i min opdragelse, men jeg har aldrig haft stor smag for fisk. Hummer og østers og andre af havets frugter er jeg heller ikke stor fan af. Min største oplevelse med fisk og skaldyr går tilbage til en Quattro Stagione-pizza, der udløste akut madforgiftning. Siden dengang har jeg faktisk holdt mig meget langt fra muslinger, rejer og den slags.

Med andre ord: Jeg er ikke den store fan af fisk, og det er jo lidt ærgerligt, når man først har mødt Danmarks sjoveste fiskehandlere; Rasmus Petersen og Martin Maric hos Windsor Fisk på Peter Bangs Vej. Efter bare 2 minutter i butikken var jeg ved at flække af grin.

Besøget blev til et virksomhedsportræt i magasinet Larsen & Venner, der udgives af virksomheden H.W. Larsen i Kødbyen. Du kan læse artiklen her.