Hvis et billede siger mere end 1000 ord, hvor meget siger en video film så? Underbyg jeres historie med et journalistisk tilrettelagt video-indslag, og del det på de sociale medier. Det giver masser af opmærksomhed.

Videojournalist - Cykelnerven 2015
I sommeren 2015 var jeg videojournalist på Scleroseforeningens velgørenhedsløb Cykelnerven i Frankrig. Her et interview med Eskild Ebbesen.

Videoen opbygges på nøjagtig samme måde som et typisk indslag i tv-nyhederne, og varigheden er ca. 1.30-2.00 minutter, længden afhænger af, hvad du gerne vil fortælle.

Du kan også bruge video til at fortælle om nogle af jeres glade kunder.

Ønsker du en kundehistorie i form af en videofilm, begynder priserne ved 12.500 kr.

For den pris får du en professionelt produceret videofilm af 1,5 – 2 minutters varighed, opbygget efter den klassiske nyhedsindslag-skabelon, som du kender fra nyhederne på tv.

Prisen afspejler, at der er to mand involveret i produktionen af dit videoindslag. Jeg samarbejder med en professionel videofotograf, og står selv for den journalistiske del af produktionen, det vil sige interview og tilrettelæggelse. Det sikrer en høj kvalitet.

Ønsker du en budget-løsning, kan jeg også tilbyde video-til-web produceret på smartphone. Resultatet er stadig i meget høj kvalitet, men selvfølgelig vil en video optaget på smartphone ikke være helt samme kaliber som film optaget på dyrt, professionelt videoudstyr. Du kan læse mere om mit tilbud om smartphone-video her.

Videofilmen afleveres med navneskilte på de medvirkende, og klar til upload på jeres Youtube-kanal, Vimeo, Facebook o.lign.

Prisen er inklusive kørsel til én adresse i Storkøbenhavn.